Vergaderlocatie Amsterdam

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam?

Laat u verrassen door één van de vele bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam. Amsterdam beschikt over veel unieke en bijzondere locaties. Wilt u in het groen vergaderen? Of heeft u de voorkeur voor een locatie met een schitterend landgoed? Amsterdam heeft voor al uw wensen een juiste locatie. Of u nu op zoek bent naar een locatie met veel parkeergelegenheid of juist een vergaderlocatie Amsterdam die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Er is voor elke soort vergadering een geschikte locatie te vinden in Amsterdam.

Faciliteiten van een vergaderlocatie Amsterdam

Als u een vergadering organiseert is het natuurlijk belangrijk dat de vergaderlocatie in Amsterdam aan bepaalde eisen voldoet. Zo is het vaak belangrijk dat er een beamer aanwezig is maar ook draadloos internet, een whiteboard en een projectiescherm. Deze faciliteiten zijn in bijna elke vergaderlocatie wel aanwezig. Maar stel u heeft extra eisen zoals catering tijdens de vergadering of een overnachting bij een meerdaagse vergadering? Dan doet u er verstandig aan om van te voren goed uit te zoeken welke locaties hier geschikt voor zijn. Een voorbeeld van een locatie is Fletcher Hotel Amsterdam. Deze locatie is gelegen net buiten Amsterdam langs de A2 en is hierdoor goed bereikbaar met de auto. Daarnaast beschikt deze locatie over vijf vergaderkamers en 120 hotelkamers.

Een ander mooie locatie in Amsterdam is het Conservatorium, deze locatie ligt in tegenstelling tot het Fletcher Hotel midden in de stad. Deze locatie is hierdoor goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het Conservatorium is een echte 5 sterren locatie met luxe uitstraling. Deze vergaderlocatie Amsterdam beschikt over zes vergaderzalen en genoeg hotelkamers voor uw gasten. Daarnaast is deze locatie erg geschikt voor een vergadering met buitenlandse gasten. Vanuit deze locatie kunnen de gasten naast werk ook makkelijk Amsterdam verkennen. Het Conservatorium is een zeer mooie en luxe locatie maar hier hangt dan ook wel een hoog prijskaartje aan.

Vergaderen kan soms best saai zijn, het uitzoeken van een bijzondere vergaderruimte kan hierbij helpen. In Amsterdam zijn er veel mogelijkheden om te vergaderen in bijzondere locaties. Door het ruime aanbod is er altijd een geschikte locatie te vinden voor elke soort vergadering. Let bij het uitzoeken van de juiste locatie wel op dat deze locatie aan al uw eisen kan voldoen.