rubberboot met motor plaatje

Rubberboot met motor

Iedereen weet wel wat een rubberboot met motor is, de naam zegt het al eigenlijk. Maar wat kan het precies en wat is nou het nut ervan. Dat ga ik jullie vandaag allemaal uitleggen en proberen wijs te maken. Ik ga het vandaag dus hebben over, wat het nut is van een rubberboot met motor en waarom het beter is dan andere boten die je kan kopen. Ik hoop natuurlijk dat jullie hier wat van gaan leren. Veel leesplezier!

Wat is het nut ?

Veel mensen vragen zich af, wat is het nut ervan? Wat is er beter aan? Etc etc. Ik ga jullie dan nu uitleggen. Iedereen weet wel dat er ook houten boten zijn. Zoals een sloep. Die boten zijn heel duur en beschadigen snel. Het kost ook veel tijd om die boot te onderhouden. Met een rubber boot heb je eigenlijk bijna geen kosten. Je kan de boot een beetje schoonmaken maar voor de rest niet heel veel. Als er een krasje op komt is het niet erg. Bij een houten boot zie je het heel erg en kan het hout stuk gaan. Bij een rubberboot met motor kan je boot eigenlijk alleen stuk als je over een scherpe punt vaart en die maakt een gat in de boot. De kans dat dat gebeurt is helemaal niet groot. Met een rubberboot met motor kan je ook harder gaan en hij kan beter tegen de stoten van de golven. Een rubberboot vangt de golven op en zo heb je minder tegenslag als je in de boot zit. Daarom hebben reddingsdiensten ook altijd rubberboot met motor omdat het sneller gaat en het vangt de klappen op. Een houten boot kan niet indeuken zoals vering. Maar die vangt het heel heftig op. Als je met een houten bo over de golven gaan kunnen er ook scheuren in komen en zo kan het hout stuk gaan en kan je de boot weer voor veel geld laten maken.

Rubberboot beter dan een houtenboot?

Het begint erop te lijken dat een rubberboot beter is. Ook al is het wat minder mooi, het is wel beter en je kan er langer mee door dan met een dure houtenboot die snel stuk gaat door de golven. Mijn mening is dus dat een rubberboot beter is en dat ik dus sneller een rubberboot met motor zal halen dan een houten boot.